Zonsondergang

12 juni 2018 We zijn in ons archief gedoken om weer eens mooie foto's te plaatsen. Je ziet hier een aantal foto's van de zonsondergang op Texel. We waren daar een paar geleden op vakantie en je neemt als fotograaf altijd je camera mee.

Een zonsondergang en ook een zonsopkomst zijn gouden uurtjes om te fotograferen. Je hebt mooie lichten voor je foto's. Die avond op Texel kleurde de lucht mooi oranje voor deze schitterende foto's.

De foto's kun je zien via de volgende link: zonsondergang

Euromast

16 februari 2018 We hebben vrijdagavond de Euromast in Rotterdam bezocht. Aangestoken door de workshop avondfotografie wilde we dit vanaf de Euromast foto's maken. Het weer was die avond goed, alleen een beetje koud als je zo op hoogte staat.

Natuurlijk zijn we ook in de Euroscoop gestapt. Dit is een roterende glazen lift, die je naar maar liefst 185 meter hoogte brengt! Genieten van het mooie uitzicht, Euromast by Night.

Het resultaat kun je zien via de volgende link:  foto's vanaf de Euromast.

Rotterdam by Night

18 januari 2018 Donderdag jl. heb ik een workshop avondfotografie in Rotterdam gevolgd. Ondanks het slechte weer overdag, was het 's-avonds redelijk goed weer om te fotograferen. Af en toe kwam er wat regen en hagel over ons heen, maar het resultaat mag er zijn.

Dit had ik niet eerder gedaan, en wel leuk om te doen. Natuurlijk zijn er altijd nog verbeterpunten te realiseren. Dat is dan voor de volgende keer. Het is een kwestie van meer doen en uitproberen.

Meer foto's kun je hier zien.

Havendagen Gouda

16 juni 2017  Op een zonnige dag zijn we naar Gouda gereden en hebben daar foto's gemaakt van de schepen die op weg waren naar Sail Den Helder.

De Museumhaven ligt tussen de Mallegatsluis, een verbinding met de Hollandse IJssel en de Guldenbrug, verderop in de Turfsingel richting de Gouwe. De Museumhaven maakt deel uit van het Havenkwartier van Gouda, een locatie met een rijke waterhistorie. Zie website van de havendagen.

Foto's Havendagen klik hier.